Contacteer ons

Contact Persoon : samren

Telefoonnummer : 0086 13480168583

WhatsApp : +008613480168583

Free call
lopende band

 

     RS Security Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Ons bedrijf, RS-Veiligheidsco., Ltd heeft een professioneel technisch team, die geavanceerde productietechnologie gebruiken, die zich op elk aspect van productie concentreren. Wij waarborgen om klanten van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten. Onthaal aan onze fabriek!

 

Automatische Turnstiles, Volledige Hoogteturnstiles, Turnstiles van de Taillehoogte, Driepootturnstile Poort, de Barrière van het Dalingswapen, de Poort van de Klepbarrière, Snelheidspoorten, de Poort van de Boombarrière, Intrekbare Barrièrepoort, de Poort van de Schommelingsbarrière, de Poort van de Supermarktschommeling, de Poort van de Driepootbarrière, het Controlemechanisme Enz. van de Deurtoegang.

 

 

 

OEM / ODM

 RS Security Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitstekende productie, prima productie:
RS veiligheidsco., Ltd heeft meer dan 3000 vierkante meters van productieworkshop en een productieteam van meer dan 50 mensen die in verschillende productieprocessen bekwaam zijn. Het heeft automatische productielijn van grondstof aan afgewerkt product, die de grote lasersnijmachine, V-type gokautomaat, CNC draaibank bezitten, CNC die, etc. als reeks verfijnde productiefaciliteiten buigen. De jaarlijkse productiecapaciteit is meer dan 10000 kanalen. Met de uitbreidende productiecapaciteit, tegen 2015, zal de jaarlijkse productiecapaciteit 20000 kanalen bereiken.

De karakters van het productiebeheer:
Keur geavanceerd geassembleerd idee, vermenselijkt ontwerp goed; leg 6S strikt beheersmaatregelen ten uitvoer, verbeterend arbeidsproductiviteit, veiligheid, schoon en comfortabel productiemilieu om de veiligheid te verzekeren en van de productie glad te maken. Optimaliseer volledig het proces van het productieorderbeheer en voer de verantwoordelijkheid van de bedrijfketting om productie en verkoop uit stap voor stap te verstrekken.

R & D

     RS Security Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

RS is het veiligheids technische centrum een uitvoerige onderzoekorganisatie die vele functies zoals technologieinnovatie, software en harde warenonderzoek en ontwikkeling, proef-vervaardiging en het testen combineerde
Zij hebben technische afdeling, softwareafdeling, mechanische ontwerpafdeling, elektronische ontwerpafdeling, en de afdeling van de systeemintegratie. Van de productontwikkeling en technologie de update heeft het niveau van het melden van technologier&d centrum van nationale norm, bereikt en een strategische samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met de nationale informatie-industrie het Zevende Onderzoekinstituut ondertekend.
Het bedrijf heeft momenteel een wetenschappelijk onderzoeksteam met meer dan 50 mensen, waaronder meer dan 8 mensen met meester, Doctoraat, hogere titel, naast de regelmatige introductie van nationale deskundigen in de begeleiding van het werk van het bedrijf.
Tot Mei 2014, RS-heeft de Veiligheids Elektronische Technologie nationaal octrooi voor meer dan tien punten verkregen, en al technologie van mechanisme in de producten is het bedrijf unieke bezit.
Om het tempo te versnellen van personeel opleiding, verbeter het concurrentievermogen snel van de de kerntechnologie van het bedrijf, RS-bevordert de Veiligheid actief samenwerking met vele universiteiten en ondertekende strategische samenwerkingsovereenkomst, projectsamenwerkingsovereenkomst, met YiChun-Universiteit in Mei, 2013.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@szrssecurity.com
+008613480168583
rshanbin2008